Afbeelding

Al meer dan 40 jaar!

Vanaf 1973 zijn wij actief als slager in Arnhem. Wij profileren ons als een vooruitstrevende slagerij met eigen worstmakerij.

Wij leveren de beste kwaliteit rund-, varkens-, kalfs- en lamsvlees. Hierbij houden wij constant oog op dierenwelzijn en duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om hier ons steentje aan bij te dragen. Daarnaast zijn wij sterk op het gebied van de catering, buffetten en horeca!

Bestel voor 12.00 uur per mail, dan kunt u 's middags op ieder gewenst moment uw bestelling ophalen!
Barbecuebestellingen graag 7 dagen van te voren doorgeven.


Kom langs op de Dag van de Slager!

Kom langs op 24, 25 en 26 mei tijden dag Dag van de Slager. In de winkel hebben wij onder andere demo's van worstmaken, van varken uitsnijden en van wild snijden!Aanbiedingen

Euroknallers

Iedere dag vindt u bij ons heerlijke euroknallers. Zoals provencaalse procureurlapjes, kiplapjes en filetlapjes

Blijvend laag!

Varkensschnitzel 4 stuks € 5,00
Runderbiefstuk 3 stuks € 7,50
Rundertartaar 4 stuks € 5,16
Slavinken 4 stuks € 4,60Afbeelding

Barbecue

Gildeslager Van Egmond heeft alles in huis voor een geslaagde en vooral lekkere barbecue. Heerlijk eten en borrelen tot in de late uurtjes in de tuin, onder de veranda of in de buitenkeuken. Wij helpen u graag bij u keuze en geven u graag de juiste adviezen over het bereiden van onze BBQ- specialiteiten.

Puur ambachtelijk voor de barbecue

De Gildeslager staat voor kwaliteit. De ambachtelijke vakman die met heel veel zorg zelf de producten maakt. Elke dag vers, van het beste vlees, met de lekkerste ingrediënten en met liefde voor het vak. Het verschil in kwaliteit proef je direct...

Gildekwaliteit voor fijnproevers. Ook de lekkerste basis voor een geslaagde barbecue. Wij wensen u alvast smakelijk eten.

Lees hier meer over onze barbecuespecialiteiten >>


Afbeelding