Winterbarbecue

Gildeslager Van Egmond heeft alles in huis voor een geslaagde en vooral lekkere winterbarbecue. Ook in de koudere maanden kunnen wij vele opties bieden voor op de barbecue of buitenkeuken. Deze zijn natuurlijk aangepast aan het seizoen. Zoals stamppot op de barbecue met rookworst en beenham! Wij helpen u graag bij u keuze en geven u graag de juiste adviezen over het bereiden van onze BBQ- specialiteiten.


Graag tijdig bestellen (ca. 3-4 werkdagen) om teleurstellingen te voorkomen!

Puur ambachtelijk voor de barbecue

De Gildeslager staat voor kwaliteit. De ambachtelijke vakman die met heel veel zorg zelf de producten maakt. Elke dag vers, van het beste vlees, met de lekkerste ingrediënten en met liefde voor het vak. Het verschil in kwaliteit proef je direct...

Gildekwaliteit voor fijnproevers. Ook de lekkerste basis voor een geslaagde barbecue. Wij wensen u alvast smakelijk eten.

Zelf knoflookmayonaise maken...


  • 8 teentjes knoflook
  • 2 eidooiers
  • 2 eetlepels mosterd
  • 5 deciliter zonnebloemolie
  • Peper van de molen
  • Zout


Pel de knoflookteentjes en snijd ze middendoor. Breng water aan de kook en kook hierin de teentje gedurende 1 minuut. Haal ze uit het water en breng opnieuw water aan de kook en kook ze opnieuw 1 minuut; herhaal dit nog twee maal. Doe de knoflook in een hoge, smalle pot. Voeg er de eierdooiers en de mosterd aan toe. Kruid het met peper van de molen en zout. Zet er de staafmixer in en mix alles glad. Giet er al mixend de olie bij. Proef of de kruiding goed is.


Gildenieuws
Vandaag
-1.3°C
onbewolkt
Wind: oost 1 m/sec
maandag
5°C
dinsdag
5°C

Openingstijden

MaandagMa 8.30 t/m 17.30 uur
DinsdagDi 8.30 t/m 17.30 uur
WoensdagWo 8.30 t/m 17.30 uur
DonderdagDo 8.30 t/m 17.30 uur
VrijdagVr 8.30 t/m 17.30 uur
ZaterdagZa 8.30 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Shoarmahaasjes
Heerlijke varkenshaas met shoarma kruiding en warme knoflooksaus. … lees verder »
Gildetrophy
For_page_shoarmahaasjes
Deze Gildetrophy is t/m 25 februari verkrijgbaar.