3 lekkere sparerib tips

Lekkere gegrilde spareribs mogen niet ontbreken op de barbecue. Heerlijke malse kluifjes die je lekker met je handen eet. Natuurlijk leveren wij de lekkerste spareribs, naturel of gemarineerd. Maar wanneer u zelf wilt marineren, dan hebben wij enkele smakelijke suggesties voor fantastische marinades. U kunt ons altijd om het juiste bereidingsadvies vragen zodat u de lekkerste spareribs kunt bereiden op uw eigen barbecue.


Bekijk hier onze barbecuefolder


Zoet-hartig

Meng 2 deciliter ketchup, 2 eetlepels keukenstroop en sojasaus, 3 tenen geperste knoflook, een halve eetlepel citroensap, 1 eetlepel chilipoeder en gemberpoeder en een mespunt kruidnagel. Laat de spareribs minstens 2 uur manineren.

Argentina barbecue

Meng 100 mililiter olijfolie, 4 teentjes geperste knoflook, 1 gesneden chilipeper zonder zaadjes, 3 eetlepels wijnazijn, 2 eetlepels verse oregano, 100 gram peterselie en een snufje zout en peper. Pureer het in de keukenmachine. Laat de spareribs minstens 2 uur marineren.

Whisky barbecue

Meng 250 mililiter ketchup, 150 mililiter whisky, 150 mililiter wijnazijn, 2 eetlepels worcestershire saus, 4 eetlepels mosterd,
4 tenen geperste knoflook, 4 lepels gedroogde uien en bastardsuiker in een pan met dikke bodem. Koken tot een dikke saus. Afkoelen en klaar. Minstens 2 uur marineren.

Gildenieuws
Vandaag
19.2°C
lichte regen
Wind: zzw 4 m/sec
zaterdag
19°C
zondag
19°C

Openingstijden

MaandagMa 8.30 t/m 17.30 uur
DinsdagDi 8.30 t/m 17.30 uur
WoensdagWo 8.30 t/m 17.30 uur
DonderdagDo 8.30 t/m 17.30 uur
VrijdagVr 8.30 t/m 17.30 uur
ZaterdagZa 8.30 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Voor spek en bonen spies
Heerlijk malse stukjes gekruide kip, met bonen, ui en spek ertussen. … lees verder »
Gildetrophy
For_page_voor_spek_en_bonen_spies
Deze Gildetrophy is t/m 27 augustus verkrijgbaar.