Over ons

Slagerij van Egmond is sinds 1973 gevestigd in Arnhem in de wijk Geitenkamp. Al meer dan 100 jaar is er op onze locatie een slager aktief. De klanten weten ons te vinden.

Wij hebben een zeer uitgebreide worstmakerij. Tijdens de vakwedstrijd "Arnhem rookworststad" in 2002 behoorden wij bij de TOP 3 van Nederland. Wij behaalden met onze rookworst, grof en fijn, de goudkwalificatie! Een prestatie om trots op te zijn. Zo'n prijs ontvangen is natuurlijk fantastisch, maar het daagt je als vakmensen uit om dit prestatie niveau in ieder geval te handhaven en uiteraard streven we ernaar om dit niveau te verhogen. Zo leggen we de lat steeds een beetje hoger. Voor u als klant een garantie van topkwaliteit.

Toppers uit onze slagerij

Thumb_hpim0034


In onze slagerij maken wij gebruik van OneGrain zout. Dit is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waaronder kalium. Kalium helpt overtollig zout uit het lichaam te verwijderen en zo een gezonde bloeddruk te behouden. Zonder dat u het proeft, want de smaak blijft als vanouds.

Naast onze worstmakerij nemen onze buffetten een grote plaats in binnen ons bedrijf. Wij bieden u zeer gevarieerde mogelijkheden aan. Uiteraard worden deze buffetten in eigen keuken bereid uit uitsluitend verse grondstoffen.

Horeca, wij leveren aan diverse hotels en restaurants in en om Arnhem. Wij leveren een compleet vleespakket. De bestelling wordt 7 dagen per week door onze bezorgingdienst bij u in de keuken aangeleverd, omdat vers ook echt vers moet zijn!


Gildenieuws
Vandaag
-1.3°C
onbewolkt
Wind: oost 1 m/sec
zondag
7°C
maandag
5°C

Openingstijden

MaandagMa 8.30 t/m 17.30 uur
DinsdagDi 8.30 t/m 17.30 uur
WoensdagWo 8.30 t/m 17.30 uur
DonderdagDo 8.30 t/m 17.30 uur
VrijdagVr 8.30 t/m 17.30 uur
ZaterdagZa 8.30 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Shoarmahaasjes
Heerlijke varkenshaas met shoarma kruiding en warme knoflooksaus. … lees verder »
Gildetrophy
For_page_shoarmahaasjes
Deze Gildetrophy is t/m 25 februari verkrijgbaar.