GildeTrophy's voor de barbecue

Als Gildeslager staan wij voor ambachtelijke kwaliteit, maar wij zorgen er ook voor dat u variatie op de barbecue krijgt. Ambachtelijk lekkere producten waarmee u uw gasten zult verrassen. Wij noemen dit onze GildeTropy's, nieuwe vleesspecialiteiten met de kwaliteit van het huis. Speciaal voor de komende barbecue-periode hebben wij diverse nieuwe GildeTrophy's voor u samengesteld. Heerlijke kwaliteitsproducten die u zelf eenvoudig kunt bereiden en waarmee u het buitenfeest tot een succes zult maken.Gilde Quarter Pounder

Een stevige ambachtelijke burger met half om half gehakt, gevuld met blokjes verse schouderham en heerlijke kruiden. De perfecte burger voor de barbecue.

Bereiding
Grill de burger lekker mals op de barbecue. Serveer op een lekker sesambroodje met een beetje sla, een theelepel ketchup en een halve theelepel mosterd, een plakje cheddarkaas en een paar plakjes augurk.


Gilde Sweet Pepper Spies

Een heelijk spiesje van malse stroken rosbief, gemarineerd in een smaakcombinatie van aarbeienjam, sojasaus en gekneusde groene peperkorrels. Een pikant-zoet spiesje waar u vrienden mee maakt.

Bereiding
Grill de spiesjes langzaam gaar op een niet te heet deel van de barbecue zodat ze lekker mals en sappig blijven. Lekker met een dip van Sweet Chilisaus.

 


Gilde Ribeye Pikant

Een botermalse ribeye, gemarineerd met lekkere grillmarinade, omwikkeld met een plakje bacon en gedecoreerd met piri piri spicemix. Een aanrader voor fijnproevers.

Bereiding
Grill de ribeye rustig op de barbecue tot de bacon lekker krokant is. Voorkom dat het vet uit de bacon vlam vat in de barbecue, kies daarom voor een niet te heet deel van de barbecue voor het lekkerste restultaat.


Gilde Groninger varkensrib

Een lekker stuk grootvlees voor de barbecue. Supermals varkensvlees gemarineerd met Groninger mosterd, bruine bastardsuiker, peper, zout en een scheutje whisky. Erg mals... erg lekker.

Bereiding
Grill de rib op een niet te hete barbecue. Plaats een kernthermometer in het hart van de rib. Wanneer de kern 50 graden Celsius is, haal eht vlees van de gril en laat het 10 minuten rusten in aluminiumfolie. Snijd er mooie plakken van en smullen maar.

 


Toscaanse lamsrack

Een delicatesse voor de barbecue gemaakt van botermals lamsvlees, gemarineerd met olijfolie, tomatentapenade, balsamico azijn en verse fijngehakte
rozemarijnblaadjes. De lamsracks zijn omwikkeld met een plak heerlijke pancetta.
Een Mediterraanse lekkernij, perfect voor uw barbecue