Contact

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij open voor uw reactie. Heeft u vragen, opmerkingen, wensen of suggesties? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Route

Komende vanuit Oosterhout:
U rijdt op de Schelmseweg in Noordoostelijke richting. U volgt deze weg tot in Arnhem-Noord en komt dan bij de Apeldoornseweg. Deze weg oversteken en direct rechtsaf de Monnikensteeg in. Linksaf de Zaslaan. Rechtsaf de Schuttersbergweg in. De Schuttersbergweg gaat van naam over in de Geitenkamp. Op het plein kunt u parkeren. U vindt ons aan de linkerzijde.


Komende vanuit Nijmegen:
U rijdt op de snelweg ( A325) in noordelijke richting. In Arnhem-zuid gaat u rechtsaf via de Pleijroute (blijft A325). U passeert de Rijn. Afslag Presikhaaf linkaf U rijdt dan op de Lange Water. Bij het kruispunt met de verkeerslichten steekt u rechtover (u kruist de Velperweg) De straat gaat hier van naam over in de Bronbeeklaan. Linksaf de Van Maerlantstraat in. De Van Maerlantstraat gaat van naam over in Middenlaan en vervolgens in Geitenkamp. Op het plein kunt u parkeren. U vindt ons aan de rechterzijde.

Graag tot ziens.

Bezoekadres:

Geitenkamp 42
Arnhem

Overige contactinformatie:

telefoon:026-4421123
e-mail:vegmond@tiscali.nl
fax:-

Kaart: